x
Houston EnglishConnect Learners -Small.jpg
Az EnglishConnect bemutatása
A globális közönséget kiszolgáló programként Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza által biztosított angol nyelvű program vagyunk.

Célunk, hogy világszerte segítsünk a tanulóknak, hogy az angol nyelvtudásuk fejlesztésével bővítsék a lehetőségeiket, melyet a hit, a közösség és a növekedés keretében gyakorolhatnak.

Foster Faith Image

Hit

Az EnglishConnect programban hittel cselekszünk, hogy Isten segítségét és erejét kérjük az angol nyelv tanulásához. Tananyagunk során a tanulás egy lelki tantételét alkalmazzuk, amely segít számunkra megérteni valódi lehetőségeinket, valamint Isten azon képességét, hogy növelje tanulási képességünket.
Build Friendships

Közösség

Az EnglishConnect beszélgetőcsoportokban barátságokat ápolunk, és olyan támogató hálózatot építünk ki, amely felemel és inspirál minket. Bár különböző háttérrel érkezhetünk, együtt növelhetjük önbizalmunkat, tanulhatunk a hibáinkból, és ünnepelhetjük a fejlődésünket.
Homepage Growth

Fejlődés

Az EnglishConnect több, mint angol nyelvtanulás; Arról is szól, hogy fejlesztjük tanulási és tanítási képességünket. Nem számít, hol kezdjük, keményen dolgozunk és Istennel társulunk, hogy elérjük céljainkat. Hittel cselekszünk, hogy naponta gyakoroljuk az angol nyelvet, fejlesszük készségeinket, és izgalmas lehetőségeket tárjunk fel, mint például...
  • Jobb munkavállalási lehetőség
  • Felsőoktatási lehetőségek
  • Szolgálati lehetőségek
  • Új barátságok
dc5a6e634e6911ed84a1eeeeac1e55ab74b3ce65.jpeg
Tanuljatok tanulmányozás és hit által is
Az EnglishConnect segítségével arra törekszünk, hogy tanulmányozás és hit által is tanuljunk. Az EnglishConnect programban hat tanulási alapelvet tanulmányozunk és alkalmazunk. Ezek az elvek leírják, hogy mit gondolunk rólad és a képességedről, hogy Istennel együttműködve elérd a céljaidat.

A tanulás hat alapelve

1. Isten gyermeke vagy

Az EnglishConnect-nél tisztában vagyunk azzal, hogy minden résztvevő Isten örökkévaló lehetőségekkel rendelkező gyermeke. Ha megértjük valódi lehetőségeinket, Istennel együttműködésben olyan dolgokat is megtehetünk, amelyek lehetetlennek tűnnek – beleértve az angol nyelv megtanulását is.

A couple in prayer

2. Gyakorold a Jézus Krisztusba vetett hitet!

Arra kérjük a tanulókat, hogy tanuljanak Jézus Krisztusról, és gyakorolják a belé vetett hitet. Jézus Krisztus kegyelme és hatalma által erőt kaphatunk, ami segít a tanulásban és a változásban.

3. Vállalj felelősséget

Isten gyermekeiként hatalmunkban áll eldönteni, hogy kivé válunk. Bár mások segíthetnek nekünk, nekünk kell úgy döntenünk, hogy elvégezzük a tanulási céljaink eléréséhez szükséges munkát.

A group of women outside a Church building

4. Szeressétek és tanítsátok egymást

Az EnglishConnect egyik legcsodálatosabb része a beszélgetőcsoportjainkban való közös tanulás élménye. Amikor együtt szeretünk, tanítunk és tanulunk, Isten segítségét kérjük, és képességeink megnövekednek.

5. Mindig előre nézz

A nyelvtanulás időt, erőfeszítést és kitartást igényel, de nem vagyunk egyedül. Isten segíthet nekünk, hogy elég erőnk és bátorságunk legyen ahhoz, hogy tovább dolgozzunk céljaink elérésén.

6. Tanácskozz az Úrral

Az Úrral az ima által folytatott beszélgetés segíthet fejlődésünk értékelésében és erőfeszítéseink összpontosításában. Amikor az Ő útmutatására kérjük, megoldást találhatunk a problémáinkra, és legyőzhetjük a kihívásokat.